Ustvarjalni set za izdelavo sluzi

24,90 

Na zalogi
 

Opis

Prebudite otroško ustvarjalnost s Sentosphere!

Sedaj se lahko s pomočjo tega seta prelevite v znanstvenika in ustvarite svojo sluz iz povsem neškodljivih snovi. Priprava je hitra in enostavna, le zmešati bo potrebno par sestavin! Sluz lahko hranite še več tednov v priloženi škatli. Navodila ponujajo ilustrirano znanstveno razlago, ki podrobno opisuje, kako se snov preveli v sluz.

Sluz je iz nestrupenega naravnega kavčuka v prahu in kozmetičnih barvil ter testirana pod striktnim zdravniškim nadzorom v skladu s kombiniranimi standardi igrač in kozmetike. Vsebuje sestavine in formule, ki so varne za otroško kožo.

Lastnosti:

  • Vsebuje: lonček sluzi v prahu (kavčuk) + 3 barvila + 3 kozarčke + 3 kapalke + merilna žlička + lopatico + merilni laboratorijski kozarček + navodila
  • Dimenzije embalaže: 20,5 cm x 25 cm x 6,3 cm
  • Primerna starost: 8+
  • Izdelano v Franciji

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Sentosphere

Ustvarjalni in izobraževalni seti, izdelani v Franciji, so namenjeni prebujanju otrokovih čutov, s spodbujanjem k varovanju okolja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.