Ustvarjalni set za izdelavo Osončja

29,90 

Na zalogi
Šifra: 2807 Kategorija:
 

Opis

Prebudite otroško ustvarjalnost s Sentosphere!

Ta komplet je bil razvit s pomočjo astronoma Jean-Loupa Bertauxa, z namenom da otrokom pomaga odkriti naš sončni sistem. Spoznavali bodo planete, odkrili čudovit nebesni pojav, ki ga imenujemo sončni mrk ter opazovali gibanje zemlje in si poskušali s pomočjo priložene vrtavke razložiti, zakaj do tega prihaja.

Set je namenjen gradnji mini Osončja, s pomočjo modelirane gline, ki se imenuje patarev. Ta se ne lepi za prste, ne dela madežev, ne poka s sušenjem in ni lomljiva. Velja za dišečo in omogoča barvam, da se zlijejo ena z drugo, s čimer lahko pridobimo nove barvne odtenke.

Lastnosti:

  • Komplet vsebuje: kozarček z modelirno glino (30g) + 4 kozarčke z modelirno glino (18g) + kartonček z narisanimi prostorčki za posamezni planet+ vrtljiv globus + vrtljivo stojalo za planete + vrtavko + nož za modeliranje + navodila
  • Dimenzije embalaže: 20,5 cm x 6,3 cm x 25 cm
  • Primerno za otroke od: 8. leta dalje
  • narejeno v Franciji

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Sentosphere