Živahni Les Déglingos

Predstavljamo vam še eno novost v naši spletni trgovini, ki jo lahko najdete pod novo kategorijo “otroški nahrbtniki in dodatki” in sicer gre za francosko znamko, ki jo je v začetku leta 2005 ustanovil Laurent Manceron, čigar zamisel je bila na trg prinesti inovativne in trendovske plišaste igrače. Tako je postal prvi oblikovalec na svetu, ki je za izdelavo le-teh uporabil rebrasti mehak žamet, ki bi zagotavljal malčkom še dodatno nežnost in sigurnost. Linija izdelkov se je kasneje razširila še na aktivnostne igrače za najmlajše, nahrbtnike in razne dodatke za vsakega šik malčka, ki jih nenehno spremljajo njihove simpatično nore in pisane živalce. Poslanstvo te znamke temelji na kakovostnih izdelkih, v celoti narejenih iz recikliranih materialov, s čimer bi za naše otroke zgradili boljšo prihodnost.

Verjeli ali ne, veliko zvezdnic kot so Angelina Jolie, Whoopi Goldberg in Vanessa Paradis, prisegajo na njihove živahne izdelke, priljubljeni pa so postali tudi na številnih filmskih prizoriščih. Le kdo bi se jim lahko uprl, ko pa so tako prisrčni? Malčki bodo v hipu navdušeni! 😀

Vsakega bo sigurno še posebej privlačil žametni nahrbtnik, ki je tako nežen, da ga bo kaj hitro zamenjal za plišasto igračo. Primeren je za vsakega malčka od 18 mesecev dalje in bo v hipu postal njegov nov najljubši spremljevalec na poti v vrtec.
S širokimi nastavljivimi naramnicami iz potiskanega bombaža in lepo oblazinjenim ročajem je žametni nahrbtnik enostaven in praktičen za prenašanje. Zahvaljujoč zapiranju z zadrgo ni nevarnosti, da bi izgubili ljubko igračo ali prigrizek. Nahrbtnik je zelo vzdržljiv in se zlahka opere, kar bo pa še dodatno razveselilo vsakega starša.

Za malček starejše, ki morajo v svoj nahrbtnik pospraviti že kakšen resen zvezek ali dva, pa so tukaj večji nahrbtniki, v istih dizajnih, primerni za nošenje na hrbtu ali v roki, rolltop nahrbtniki, ustvarjeni za vsakogar, ki mu je manipuliranje z zadrgami odveč, z nastavljivo višino, tako da ga preprosto odvijete ali zavijete in pritrdite s paskom in pa na zadnje še šolska torba, primerna za nošenje na hrbtu, njeni nastavljivi in ​​podloženi trakovi pa imajo odsevne trakove, ki so vidni tudi ponoči. Wau, kakšna zbirka. Morda lahko izbiro prepustite kar malčku, saj se bo težko odločil med tole razburljivo zbirko ljubkih živali, ki krasijo vse zgoraj opisane nahrbtnike. Vsi so zelo vzdržljivi, iz nepremočljivega, seveda recikliranega materiala in se zlahka očistijo z vlažno krpo.

Naš favorit pa so zagotovo te prekrasne potovalne žametne torbe, ki bodo tako kot malčkom odlično pristajale tudi vsaki šik mamici, saj služijo tudi kot previjalne torbe. Zakaj pa ne, saj je vsaka posamezna torba s svojim znamenitim žametom in izjemno odpornim dnom iz jute platna nepogrešljiv pripomoček za prenašanje vseh vaših stvari, prav tako pa se zlahka opere na nizkih temperaturah. Notranjost torbe prekriva lep motiv posamezne živali, ki pričara nasmeh vsakemu, ki nagajivo pokuka vanjo.

Za konec pa smo pustili še praktične in prostorne potovalne kovčke na tihih kolesih. Vsak od njih vsebuje glavni predal in velik sprednji žep z ježkom za zapiranje, dve stranski mreži, teleskopski ročaj, da ga lahko vsak otrok samostojno upravlja ter ojačano PVC dno. Da bo malčkovo prvo potovanje ja še bolj razburljivo!

Hitro odkrijte noro vesolje Les Déglingos, ki bo všeč tako otrokom kot staršem in pazite… norost Déglingos je precej nalezljiva! 😀

 “Ni obstajal veliki genij kdajkoli brez dotika norosti.” 

Aristotel